Temidden van de schitterende natuur van Sombeke bevindt zich onze gezellige en knusse kleuterschool. Hier kunnen jonge kinderen hun eerste stappen zetten in de wereld van leren en ontdekken, omringd door de prachtige omgeving.

Van avontuurlijke wandelingen tot leerzame buitenactiviteiten, de natuurlijke schoonheid van Sombeke is een integraal onderdeel van ons leerprogramma.

Een uniek kenmerk van onze kleuterschool in Sombeke is onze snoezelklas, ingericht als een kasteel. Hier kunnen kinderen ontspannen en tot rust komen in een rustige en stimulerende omgeving. Snoezelen helpt kinderen hun zintuigen te ontwikkelen, stress te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen, en het is een favoriet onderdeel van onze activiteiten.

Alle kleuters van de afdeling Sombeke vormen één klasgroep, een menggroep van alle leeftijden dus. Onze menggroep stimuleert samenwerking en begrip, terwijl de kleuters leren omgaan met verschillende perspectieven en ideeën. Dit bevordert niet alleen hun cognitieve ontwikkeling, maar ook hun sociale vaardigheden.

Kortom, onze kleuterschool in Sombeke is een betoverende plek waar kinderen kunnen groeien en bloeien te midden van de schoonheid van de natuur, in een knusse en stimulerende omgeving, met aandacht voor ontspanning en inclusief leren in menggroepen. We zijn er trots op dat we een plek bieden waar elk kind kan floreren en de wereld om hen heen kan verkennen. We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken en de magie van Sombeke zelf te ervaren.