0 Comments

Oh, wat een opwinding in onze kleuterschool vandaag! Het was een magische ochtend toen Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten onze school bezochten.

De kleuters stonden vol bewondering en opwinding. Sommigen hielden hun verlanglijstjes stevig vast, terwijl anderen hun handjes uitstaken naar de goedheiligman. Sinterklaas nam rustig de tijd om met elk kind te praten en te luisteren naar hun verhalen en wensen.

Samen met de Pieten zongen we vrolijke Sinterklaasliedjes. Na het zingen en dansen was het tijd voor wat magie. Sinterklaas toverde kleine snoepjes tevoorschijn en deelde ze uit aan de glunderende gezichtjes.

Uiteindelijk vertrok Sinterklaas weer met zijn Pieten, maar de herinnering aan zijn bezoek blijft in de harten van de kleuters gegrift. Het was een dag vol spanning, zang, en de magie van Sinterklaas’ staf die onze kleuterschool vulde met vreugde en verwondering.

Categories: