De afdeling Heide is een school met een groene omgeving en kansen voor buitenonderwijs. Het is een uitstekende plek om te leren en de voordelen van de natuurlijke wereld te integreren in het onderwijs.

De school heeft uitgestrekte buitenruimtes zoals de ontdektuin, het grote grasveld, de buitenklas, het speelbos en de speelplaats met groene zone. Deze ruimtes bieden mogelijkheden voor buitenactiviteiten en klaslokalen in de open lucht.

Natuurbeleving staat centraal in de activiteiten van onze kleuterschool. Kinderen leren niet alleen over planten en dieren uit boeken, maar door ze daadwerkelijk te observeren en te ervaren. Ze kunnen de wonderen van de natuur ontdekken in hun eigen tempo, terwijl ze worden aangemoedigd om vragen te stellen en hun nieuwsgierigheid te volgen.

In deze kleuterschool worden zintuigen geprikkeld, creativiteit aangemoedigd en verwondering gekoesterd. Het is een plek waar kinderen niet alleen leren over de wereld, maar ook over zichzelf. Hier groeien ze op tot nieuwsgierige, veerkrachtige en verbonden individuen, klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan met een diepe waardering voor de natuur die hen omringt.

In deze kleuterschool is leren synoniem met spelen, en spelen gebeurt het liefst buiten, waar de wereld wacht om ontdekt te worden. Welkom in onze kleuterschool van de afdeling Heide, waar de natuur de leraar is en avonturen elke dag beginnen.