0 Comments

In een feestelijke sfeer van gezelligheid en opwinding bezocht Sinterklaas recentelijk onze vier kleuterscholen en onze leerlingen van de lagere school. De goedheiligman, vergezeld van zijn vrolijke Pieten, zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor onze kleuters en leerlingen.

De dag begon met vrolijke liedjes die weerklonken door de gangen van de kleuterscholen. De kleuters zongen vol enthousiasme hun favoriete Sinterklaasliedjes. Het geluid van hun blije stemmen vulde de lucht terwijl ze vol spanning wachtten op de komst van de Sint.

Sinterklaas deelde niet alleen zijn warme glimlach uit, maar ook overheerlijke speculaas.

Voordat Sinterklaas vertrok, mochten de kleuters hun schoen klaarzetten voor een klascadeau. Met fonkelende ogen en kloppende hartjes droomden ze van de verrassingen die de volgende dag zouden komen.

De kleuters proefden deze week ook alle lekkernijen van de Sint en de kleuters van de afdeling Centrum mochten zelf speculaas  bakken. De geur van versgebakken speculaasvormpjes vulde de gangen van onze school.

Voor de oudere leerlingen was er een speciaal cadeau: een hartverwarmend filmpje van Sinterklaas. Ook al zijn ze wat groter, de Sint vergeet hen niet en weet blijkbaar alles wat ze ondernemen in en met hun klas!

Categories: