Sint op bezoek

 

Een bezoek in de zaal waarbij de leerlingen liedjes zongen voor de Sint, een klasbezoek, een bezoek op het dak en de speelplaats of een digitaal bezoek: elke leerling kreeg bezoek van de Sint op de afdeling Centrum.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sint op bezoek

Vrijdag trok het 6de leerjaar in thema ‘Vrede’ naar het museum Passchendaele in de Westhoek. Daar werden we volledig ondergedompeld in de sfeer van de eerste wereldoorlog. In de namiddag hebben we genoten van een heerlijke boswandeling vol herinneringen om bij stil te staan. Een geslaagde, fijne dag!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor

Donderdagmiddag kregen we bezoek van de papa van Poméline. Naar aanleiding van het leren over WO1 kwam hij vertellen over zijn dienstplicht in het leger. Dit was zeer interessant. De kinderen stelden heel veel vragen en waren dus zeer geboeid!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor

5LO maakt herfstmandala’s

Kijk zeker ook bij de foto’s voor de andere herfstmandala’s

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 5LO maakt herfstmandala’s

Kronkeldidoe

We gingen met de kinderen van het eerste en tweede leerjaar naar Kronkeldiedoe. Een hele namiddag sport en spel waar we ons heel erg hebben kunnen uitleven! Samen met onze klasgenootjes klommen we in de rups, speelden we met ballonnen, deden we groepsspelletjes met de parachute en een reusachtige bal, we klommen op een klimmuur en klauterden over een parcours, ook het springkasteel vonden we superleuk! Kortom… moe maar voldaan zijn we weer naar school gekeerd! Het was een heel fijne namiddag!

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kronkeldidoe