5LO onder stroom

In het wero-thema ‘Stroom nodig’ deed het 5de leerjaar heel wat interessante doe-lessen. Zo maakten de leerlinge hun eigen stroomkring en testten ze een zelfgemaakt waterrad uit.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 5LO onder stroom

Receptie 1LO-6LO

Veel van onze kinderen deden hun communie of lentefeest. Dat lieten we op school uiteraard niet zomaar voorbijgaan. Samen met de meters en peters van het zesde leerjaar hadden we een leuke receptie waarbij iedereen van het eerste en zesde leerjaar uitgenodigd werden om te klinken! Want iedereen mocht mee feest vieren. We trokken natuurlijk onze mooie outfit graag nog eens aan.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Receptie 1LO-6LO

Windenergie

Maandag kreeg het 5de leerjaar de kans om een project te volgen omtrent windenergie op zee. Superinteressant! Dit werd zeer duidelijk en enthousiast uitgelegd door de mama van Clémence en de papa van Miel. Nadien mochten de leerlingen in groepjes zelf aan de slag. Ze werden uitgedaagd om een windmolen in elkaar te steken. Dit was een fantastisch project waarbij we alweer veel hebben bijgeleerd!
Dank je wel aan de topbegeleiders Julie en Stefan!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Windenergie

American games 5LO

Maandag kon het 5de leerjaar proeven van American Games in De Meermin. We konden ons een hele voormiddag uitleven. In het begin van de voormiddag werden we onmiddellijk uitgedaagd om verschillende opdrachten goed te volbrengen. We gingen er allemaal voor en behaalden zelfs het niveau ‘All-star’!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor American games 5LO

Schoolfeest 6 mei

Bestellen voor de BBQ kan via deze link. 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Schoolfeest 6 mei