Schoolfeest afdeling Centrum 14 mei

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Schoolfeest afdeling Centrum 14 mei

Bezoek aan Omi

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bezoek aan Omi

Bezoek aan de zorgboerderij

Op donderdag 7 oktober gingen de jongste kleuters van juf Els naar de zorgboerderij in Sinaai. Het was een fijne dag!
Op de zorgboerderij ontdekten we veel over de de cavia, het konijn, de pony, het varken, de geiten… We mochten hen ook aaien, knuffelen, vasthouden, eten geven… Wat vonden we dit super fijn!
We 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bezoek aan de zorgboerderij

Toon je sportclub!

Voetballers, dansers,  turners, tennissers, lopers, gevechtsporter …ze kwamen vandaag in hun clubkledij naar school en toonden zo hun sportclub.
Sifrawa….sportief!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Toon je sportclub!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor

Het wordt een BIJzonder jaar!

Niet alleen de juffen waren blij om de kleuters na de grote vakantie terug te zien maar ook een hele grote bij stond enthousiast naar de kleuters te zwaaien.
Dit was BIBI, een nieuwsgierig bijtje dat bij het overvliegen eens een kijkje kwam nemen op onze school. Ze houdt ook van dansen. Maar spijtig genoeg is ze haar vriendjes kwijt. De kleuters van St.-Franciscus waren meteen bereid om de vriendjes van Bibi te zoeken.

Vrijdag was er een bijenfeest!

Samen beleven we een BIJzonder schooljaar.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Het wordt een BIJzonder jaar!

Wij wensen jullie voor 2021…

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Wij wensen jullie voor 2021…

De Sint komt!

De Sint liet ons weten via onderstaande boodschap dat hij vrijdag 4 december naar onze school zal komen. Hij heeft rondgelopen op onze speelplaats, gegluurd in onze klassen en zelfs op ons evenwichtsparcours gelopen!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor De Sint komt!

Bosuitstap

Op donderdag 8 oktober gingen de kleuters op stap. Onze jongste kleuters genoten van een fikse herfstwandeling in het park. Onze oudste kleuters kunnen al wat verder wandelen en stapten naar de Vaag.
De kleuters beleefden de herfst, elk op hun manier. Blaadjes die van de bomen waaiden, die wind in de haren voelen waaien, de zak vullen met wind, een omgewaaide boom ontdekken, kastanjes en eikels rapen, klauteren over boomstammen… voor ieder wat wils en vooral fijne ervaringen en rijke leerkansen!
 
Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bosuitstap

Dierendag

Op woensdag 7 oktober vierden we op onze school dierendag.
Op de kleuterspeelplaats zagen we plots grote dieren verschijnen…of waren het de kleuterjuffen die zich verkleed hadden als een dier?
Grote dieren mochten dit jaar helaas niet op de catwalk lopen met hun baasje… gelukkig kwam juf Lieve even langs met haar hondjes. Wat vonden we dit allemaal reuzefijn!
Wat waren we blij dat we ook kleinere dieren konden bewonderen! Dankjewel aan alle baasjes die hun huisdier wouden laten zien aan de hele school!
Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Dierendag