Een gouden afscheid voor Magda en Marc

Op dinsdag 15 september namen de kinderen en collega’s van de Sint-Franciscusschool in Waasmunster afscheid van juf Magda en klusjesman Marc.
De kleuterschool had een kruiwagen versierd waar Marc in kon plaatsnemen. Marc is een echte grapjas en kon smakelijk lachen met zijn troon. De kleuters bedankten hem met een mooi tekeningenboek en nog een laatste mopje.
Juf Magda zal haar laatste wandeling naar school nooit meer vergeten. Haar twee kleinzonen gingen haar thuis ophalen en samen wandelden ze naar school. De ganse lagere school vormde een erehaag met gouden ballonnen en vlagjes tussen de school en haar woning. Op school werd er gezorgd voor een hartelijk onthaal met afscheidswoordjes, geschenken en een dans.
Magda werd gediplomeerd als onderwijzer in 1979. Sinds 1981 was zij actief op de Sint-Franciscusschool te Waasmunster. Heel veel kinderen leerden lezen en rekenen bij haar. Zij werkte zowel in de afdeling Centrum als in de toenmalige lagere afdeling in Sombeke. In de laatste jaren van haar loopbaan was ze zorgcoördinator en zorgjuf van de eerste graad.
We bedanken graag Yoni Proost voor de mooie foto’s!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.