Kampvuur op de afdeling Heide

De kleuters van de afdeling Heide maakten een kampvuur met bankjes rond. We werden uitgenodigd voor een gezellige babbel en een denkbeeldige marshmallow. Op deze manier een schoolweek mogen afsluiten, daar krijg je gewoon een warm gevoel van!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kampvuur op de afdeling Heide

Sky en de superhelden van Sifrawa

Het nieuwe schooljaar is begonnen en we hebben er echt zin in! Nieuwe juffen en meesters, nieuwe vrienden en natuurlijk de oude niet vergeten. Ja, zo’n zomervakantie is heel plezant, maar we gaan toch graag naar school hoor. Op de eerste schooldag kwam er een gekke meneer langs. Die had een rood pak aan en een hele mooie cape. Sky was zijn naam. Hij vertelde over zijn superkrachten en dat hij ons wil helpen om deze ook te oefenen.  

De eerste kracht waar we op oefenen is startkracht. We deden al een echte wave, want als je dan niet weet wanneer het aan jou is, heb je de boot gemist! Ook de mama’s en papa’s moesten al eens meedoen van meneer Sky. Dat was super leuk! We kijken uit naar het volgende bezoek van SKY!  

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sky en de superhelden van Sifrawa

De laatste schooldag…

De zesdejaars van Sint-Franciscus Waasmunster sloten hun lagere schoolcarrière in stijl af. Ze werden op hun laatste schooldag opgepikt door oldtimers en na een ritje in Waasmunster afgezet aan de schoolpoort. Dit was het hoogtepunt van hun afscheidsweek. Dinsdag stelden ze hun zelfgemaakte klasfilm voor aan hun ouders. Daarna volgde hun diploma-uitreiking en een gezellige receptie. Ze maakten in hun laatste schoolweek nog een uitstap naar De Ster en aten frietjes op school. Samen met hun juf fietsten ze ook al eens naar hun middelbare school van volgend jaar. We hopen dat ze hun lagereschooltijd op Sint- Franciscus nooit zullen vergeten!

We haalden zelfs de krant:

Met oldtimers naar laatste schooldag in basisschool Waasmunster: “Het moest speciaal zijn” | VRT NWS: nieuws

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor De laatste schooldag…

EK op Sifrawa

EK Voetbaltornooi op Sint-Franciscus! Elke klas vertegenwoordigt een land en voetballen tegen elkaar. 5LOa, 4LOc en 2LOb wonnen hun finale!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor EK op Sifrawa

Schoolfeest afdeling Heide

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Schoolfeest afdeling Heide