Afscheid van klusjesman Marc

Op 16 september namen we op de afdeling Heide afscheid van onze klusjesman Marc.   
Omdat Marc zoveel talenten heeft zetten we hem vandaag extra in de bloementjes met onze eigen talentendans.  We zongen een liedje en gaven nog een cadeautje per klas zodat hij ons nooit gaat vergeten.   
100 000 maal dank voor iedere bal die je van het dak haalde, voor iedere kast die je voor ons repareerde, voor het snoeien van de struiken en zoveel meer.   

Geniet van je pensioen!   

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Afscheid van klusjesman Marc

Dag van de sportclub

Super trots toonden we vandaag onze sportoutfit op school.  Wat hebben we sportieve kleuters op onze school. Voetbal, turnen, dansen, tennis en zoveel meer.  

De kleuters op de Heide vinden het echt top om aan sport te doen! 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Dag van de sportclub

Zomerfoto in de buitenklas

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Zomerfoto in de buitenklas

Poppenkast met Fran en Cis

Vandaag kwamen Fran en Cis op bezoek bij Lou. Lou had een gouden schatkist mee gebracht met daarin een kapiteinspet. Lou had deze mee omdat hij blij is met wie hij is. Ook wij zijn blij met wie we zijn.
Met de kijker gingen we opzoek naar de talenten van Fran en Cis.  Cis kan goed voetballen en Fran is goed in raadseltjes verzinnen. Wat kunnen jullie goed. iedereen heeft zijn eigen talent. 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Poppenkast met Fran en Cis

Lichtmis

Naar jaarlijkse traditie bakten de ouders van de ouderraad pannenkoeken voor onze kleuters om lichtmis te vieren. Wat hebben de kinderen genoten van deze heerlijke verrassing.  
Dankjewel voor deze fijne dag.  

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Lichtmis

Project: Ik voel een voet

Vanuit het prentenboek ‘ik voel een voet’ gingen we drie weken aan de slag in onze klas. Wat voelen de dieren?  Durven wij ook voelen? Samen gingen we aan de slag en maakten een blote voetenparcours, we schilderden een eigen fantasiedier, knutselden een schildpad, octopus, vleermuis en zoveel meer. Wat hoor ik daar toch? We genoten van luister en muziekspelletjes. We deden het af en toe ook rustig aan en genoten van een boekje in de hangmat.  
Wat waren we dan ook trots dat we dit alles op vrijdag 31 januari allemaal konden laten zien aan onze mama, papa, oma, opa, … 
Wie wil kan nog even nagenieten van enkele foto’s in het foto-album.  

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Project: Ik voel een voet

Kerstfeest

Aan de adventskrans namen we iedere week de tijd om even de tijd om stil te staan bij de geboorte van Jezus. Samen keken we uit naar Kerstmis.   
We gingen samen op stap naar de kerststal. Daar zongen we mooie kerstliederen.  Nadien vierden we feest in de klas. Het was gezellig om samen te zijn met al onze vrienden en de juf.  

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kerstfeest

Bezoek Sinterklaas

We keken allemaal al even uit naar het bezoek van Sinterklaas. En op 5 december was het zover. De Sint en twee zwarte pieten kwamen naar onze school. We zongen samen liedjes, toonden hoe we pakjes konden gooien, dansten op leuke muziek of zeiden een versje op.  Op het einde mocht ieder kind nog een handje geven aan de Sint en kregen we wat lekkers. De Sint beloofde dat hij in de nacht nog wat leuks ging achterlaten in onze schoen!   

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bezoek Sinterklaas

Op bezoek bij Omi

We maakten kennis met de dieren, gaven ze eten en mochten mee helpen hen te verzorgen.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Op bezoek bij Omi

Grootoudersfeest

Op vrijdag 11 oktober verwelkomden we de grootouders van onze kleuters op school. Samen met hun kleuter en Maya De Bij gingen ze op stap door onze school en voerden ze samen opdrachten uit. Een bijenkroon knutselen, samen de maya-dans dansen en een toastje proeven met honing waren enkele van de opdrachten.
Nadien konden oma en opa nog even nagenieten van een heerlijk kopje koffie en een stukje cake. En tot slot kregen ze nog een lekkere verrassing van hun kleinkind.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Grootoudersfeest