Sportdag 5LO

De kinderen genieten met volle teugen van hun laatste volle schooldag. Sommige hebben hun grenzen al verlegd op het hoogteparcours. Anderen leefden zich volledig uit tijdens de lasershooting. Nu staan nog de moeraspiste en een teamactiviteit op het programma.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sportdag 5LO

Musical 6LO

Het was zover: het zesde leerjaar studeert af! Als afscheid spelen, zingen en dansen de leerlingen in de musical ‘Wie heeft de rol?’ Een musical vol spanning en plezier! De musical vond plaats op dinsdag 26 juni om 19u30. De zesdejaars gaven dezelfde dag een generale repetitie voor de kinderen uit de lagere school. Iedereen was enthousiast! De zesdejaars hebben met deze musical een zeer mooie prestatie geleverd! Proficiat aan alle leerlingen van 6a, 6b en 6c!!!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Musical 6LO

Sportief 1LO

 

Vandaag lieten de kinderen van het eerste zich van hun sportiefste kant zien. Na een leuke opwarming zijn we er meteen ingevlogen. We deden circustechnieken, new games, atletiekspelletjes, een leuk klimparcours, … kortom we hadden een heel fijne dag!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sportief 1LO

Tweedaagse 5LO

De leerlingen van het 5de leerjaar sloten hun schooljaar af in stijl. Donderdag stond er een vermoeiende fietstocht op het programma richting Wachtebeke. Daar konden we genieten van het kayakken en de speeltuin. Terug op school werden de tentjes opgezet en nam iedereen deel aan een rustig/sport of spelmoment. Na het zingen van enkele kampvuurliedjes kampeerden we samen op het schooldomein. Ook op vrijdag stonden er enkele avontuurlijke activiteiten gepland. De wereldkaart werd veroverd door middel van een heus Paintballgame. Moe maar tevreden keerden we terug naar huis. Meegenieten kan via volgende sfeerbeelden:

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Tweedaagse 5LO

Landenbeurs 5e leerjaar

Donderdag 14 juni organiseerden de leerlingen en leerkrachten van het 5e1 leerjaar een landenbeurs.
Al een hele tijd werkten we in de klas rond het thema “Europa”. De kinderen deden allerhande activiteiten en leerden veel bij over de Europese landen. In kleine groepjes kregen ze een land toegewezen om te vertegenwoordigen op de landenbeurs.
Na het opzetten van hun standjes met allerlei leuke en interessante info over hun land konden alle klassen, ouders en/of grootouders een bezoekje brengen aan hun reisgidsen.
Het werd voor iedereen een geslaagde namiddag in Europa!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Landenbeurs 5e leerjaar