CUPCAKEVERKOOP

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor CUPCAKEVERKOOP

Spelletjesavond

Op vrijdag 29 november organiseren de lokale Ouderraden Sombeke, Ruiter, Heide en Centrum (i.s.m. GVB Sint-Franciscusschool Waasmunster) de 2e editie van de super gezellige spelletjesavond.
Er zullen meer dan 300 spelen voorzien worden, geschikt voor kleuters, lagereschoolkinderen, ouders als grootouders. Onder professionele begeleiding zal er uitleg gegeven worden waardoor jullie kennis kunnen maken met nieuwe spelen.
Er zal een special kleuterhoekje worden voorzien voor wanneer de kleintjes het opgeven tijdens het spel :-)
We bieden ook hotdogs, croque monsieur (ook Halal), soep, en bierplanken aan samen met de nodige dorstlessers.
De inkom is GRATIS, gelieve wel graag in te schrijven via deze link: https://www.ouderssifrawa.com/events-1/spelletjesavond-2e-editie

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Spelletjesavond

4LO naar de boerderij

Onze uitstap naar de boerderij was weer een groot succes! Boer Johan leidde ons rond en vertelde over zijn koeien, varkens en schapen. We weten nu veel meer over wat die dieren allemaal nodig hebben! Wist je trouwens dat er ook ‘pinken’ onder de koeien zitten? En dat kleine kalfjes ‘bistmelk’ nodig hebben om te kunnen overleven? Er kan ook zo’n 10 000 liter melk bewaard worden in het melkhuisje… dat is nodig als je weet dat een koe gemiddeld 50liter melk PER DAG geeft! 
Het was REUZE interessant! 
Bedankt boer Johan! Voor de uitleg, de kans om rond te lopen en spelen op je boerderij en de lekkere pudding natuurlijk ook!
We hebben deze geweldige dag kunnen afsluiten in de speeltuin van het recreatiedomein ‘De Ster’, ook een topper natuurlijk! 

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 4LO naar de boerderij

Dag van de sportclub

Voetballers, judoka’s, turners, atleten, hockeyspelers, tennissers, danserssen, …In hun sportcluboutfit dansten we allemaal samen deze morgen!

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Dag van de sportclub

STRAPDAG 2019

Oefen thuis al het straplied! We zingen en dansen samen op de strapdag op vrijdag 20 september.

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor STRAPDAG 2019