Sportdag kleuters

Een ganse dag sporten! Wat was dat fijn! Na een leuke gezamelijke opwarming waren we klaar om allerlei sporten te beoefenen. Onze kleuters konden op verschillende plaatsen op school aan de slag: voetballen, fietsen, hockey, dansen, klimmen en klauteren…

 

 

 

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sportdag kleuters

Opendeur

We kunnen samen met onze vele bezoekers terugblikken op een schitterende opendeur. Onze klassen waren open en iedereen kon een kijkje komen nemen naar de projecten van onze kleuters en leerlingen. Vrijdagavond verbaasden enkele leerlingen met hun optredens tijdens het Vrij Podium. Zaternamiddag was er onze familierun en een spelenmarkt. Onze kleuters brachten samen het verhaal van ‘Alfred Jodocus Kwak’ en ook de leerlignen van 1LO en 5LO brachten een mooie dans. Tijdens de lekkere BBQ vertelde het boekenmonster verhalen voor jong en oud. De zon zorgde mee voor de warme sfeer op onze speelplaats waar iedereen kon genieten van een hapje en een drankje. We genieten nog na met enkele sfeerfoto’s…bekijk zeker onze fotopagina voor nog meer leuke beelden.

 

 

 

 

 

En ook de juffen kwamen verrassend uit de hoek:

 

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Opendeur

Juf Charlotte zegt ja!

Op 25 mei trouwt juf Charlotte met Stefan! Vandaag kon ze al even oefenen onder het goedkeurend oog van haar leerlingen. We wensen hen veel geluk en liefde toe!

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Juf Charlotte zegt ja!

3LOc is de bingelkampioen!

De leerlingen uit 3LOc zaten niet stil! Zij werden de bingelkampioen van onze school! De troffee prijkt nu voor hun raam en alle leerlingen kregen een sleutelhanger. Knap van 3LOc!

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 3LOc is de bingelkampioen!

Sifrawa op de Meermintrail

Het Sifrawa loopteam nam zondag deel aan de Meermintrail doorheen Waasmunster.

 

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Sifrawa op de Meermintrail