Adventsactie Welzijnszorg Sombeke

In Sombeke werd er tijdens de adventsactie in het kader van Welzijnszorg een inzameling gedaan van turn- en zwemkledij , schoolbenodigdheden voor kinderen die het moeilijker hebben.
Een afvaardiging  van de parochieploeg schonk twee grote manden met mooi en bruikbaar materiaal om kinderen te helpen.
Daarbij werd er een gift van € 250 gedaan die ook kan ingezet worden om kinderen in nood te helpen.
De kleuters en het team waren zeer enthousiast en danken de parochiegemeenschap voor hun grote hart voor de kansarme kinderen uit onze omgeving.

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Adventsactie Welzijnszorg Sombeke

Cupcakeverkoop voor Pinocchio

Dinsdag- en donderdagmorgen verkochten Pinocchio en Carry Goossens samen met de leerkrachten lekkere cupcakes voor het goede doel. De lekkere cupcakes werden verkocht in zakjes van 5 stuks waarvan de opbrengst naar VZW Pinocchio gaat. Er was ook warme chocomelk en lekkere koffie om je aan op te warmen. Met deze actie konden we 1266,70 euro schenken aan VZW Pinocchio. Bednakt aan alle bakkers en kopers.

This image has an empty alt attribute; its file name is pinocchio2-768x1024.jpg
Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Cupcakeverkoop voor Pinocchio

Cupcakeverkoop voor Pinocchio

Ook dit jaar verkopen we cupcakes  t.v.v de Warmste Week. We kozen de VZW Pinocchio als goed doel. Zij zetten zich in voor het welzijn van verbrande kinderen en jongeren in heel België.  Ze bieden financiële hulp en proberen de hospitalisatie aangenamer te maken. De vzw investeert veel in de organisatie van brandwondenkampen zoals het kuurkamp, het Paaskamp en de 16+ werking. Ze organiseren ook nog andere activiteiten zoals een bezoek aan pretparken en de organisatie van een Sinterklaasfeest.
We verkopen cupcakes ’s morgens op dinsdag 18/12 en donderdag 20/12. En ja hoor….er komt op dinsdag een heel speciaal iemand cupcakes verkopen!
We zijn gewoon dat hij: ‘Komaan mannekes! Bewegen, bewegen, bewegen!’ roept maar dinsdag zal hij ons vragen: Komaan mannekes! Kopen!Kopen!Kopen!

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Cupcakeverkoop voor Pinocchio

Bezoek aan het huis van de Sint

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bezoek aan het huis van de Sint

Waasmunster wandelt

We trokken er met de kinderen van het 5e leerjaar op uit voor een uitdagende wandeling. De kinderen moesten met behulp van een GPS langs een heleboel mooie paadjes in Sombeke een fotozoektocht tot een goed einde brengen! Ze gingen samen op zoek naar de juiste plaatsen waar de foto’s gemaakt werden.
Iedereen genoot van een deugddoend herfstzonnetje en bij aankomst konden we ook nog wat vitamines aanvullen met een superlekkere appel!

Posted in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Waasmunster wandelt